

Meeting Agenda – Private Session

Date: Thursday, 23 June 2022

Time: 10:00am-10:40am and 2:30pm-5:00pm

Location: MS Teams Meeting

Agenda

Item No.	Item	Start Time	Duration
1	Introduction to the ISSB	10:00am	40 min
	PUBLIC BOARD MEETING	10:45am- 2:15pm	
2	Administrative Matters	2:30pm	10 min
3	IFRS 6: Exploration and Evaluation of Mineral Resources – Education Session	2:40pm	30 min
	BREAK	3:10pm	15 min
4	Technical Director's Report	3:25pm	30 min
5	Operational Update	3:55pm	30 min
6	Advisory Groups Update	4:25pm	30 min
7	Any Other Business	4:55pm	5 min

Next Meeting: Monday, 18 July 2022